Актуално / Новини

20 август 2019

Какво НЕ трябва да забравяш преди края на лятото в САЩ

Ако в момента си на студентска бригада в Америка, "Интеграл" има няколко съвета, които да ти помогнат в края на престоя ти в Страната на неограничените възможности.

  1. Свържи се с нас, ако искаш да смениш датата или летището на полета ти за връщане в България. Имаш една БЕЗПЛАТНА смяна на дата, но трябва да ни уведомиш за нея поне 40 дни предварително, в противен случай може да не са останали места в полета.

  2. Запази си последните чекове от всички работодатели, за които си работил през това лято - така ще можеш да подадеш документи за възстановяване на надплатените от теб данъци в САЩ, веднага щом се прибереш в България. Пази си и картончето със Social Security номера, защото и то ще ти трябва.

  3. Ако планираш да пътуваш извън САЩ, не забравяй, че трябва да се върнеш преди изтичането на твоята виза. Задължително трябва да уведомиш твоя спонсор за намерението ти да пътуваш извън САЩ поне 2 седмици предварително, за да могат да ти помогнат с подготовката на документите за пътуването.

  4. И, разбира се - не забравяй да запечатваш всички яки спомени и да ни изпращаш снимки за конкурса ни за снимка. А ние просто ще си мечтаем да бяхме на твое място! :)

И защото си обичаме клиентите - подготвили сме за всеки от вас специален Welcome Back подарък. Интересно ти е какъв е? Ела в офиса - веднага щом се прибереш от САЩ, и ще разбереш лично! :)))

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ