За нас

Довери се на опита и открий Америка с помощта на Интеграл

Кои сме ние?

Създадена пред 30 години като опит на млади българи да търсят възможности за образование и практика в чужбина, днес Интеграл е утвърдена компания с много опит в областта на програмите за културен обмен в САЩ.

Организатор е на множество лични и виртуални срещи с работодатели през годината, както и на мащабните проекти WAT Virtual Event и WAT Fair, по време на които се предоставя актуална информация за програмите Work and Travel USA, Internship и Career Training.

Професионална експертиза

Интеграл оперира с голям екип от консултанти, повечето от които са участвали в програми за културен обмен в САЩ и могат да споделят своя опит и ценен съвет в избора на регион, работодател или организиране на пътуването.

Партньорство със спонсори в САЩ

Интеграл си партнира с две от най-големите спонсориращи организации в САЩ: CIEE и InterExchange.

Те договарят работни позиции с работодатели в едни от най-атрактивните региони на САЩ: Масачузетс, Мейн, Флорида, Калифорния, Аляска, Колорадо и много други.

Международен опит

Международният опит на консултантите на Интеграл им позволява да съчетаят най-добрите възможности от западните образователни системи с особеностите на работната и културна среда в САЩ, за да предоставят най-доброто от себе си при консултация на бъдещите участници в програмите за културен обмен.

Голяма част от нашите консултанти са възпитаници на чуждестранни университети и са пътували на студентска бригада в САЩ, което им позволява да споделят личния си опит и да подготвят качествено всеки един свой клиент за всичко, което го очаква.

Доверието към нас

Всяка година за своята бригада или програма за културен обмен в САЩ на Интеграл се доверяват голям брой студенти от различни университети в България и чужбина! Почти всички клиенти ползват услугите ни няколко години подред и за различни продукти на фирмата.

Предимства на Интеграл

 

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл