05 февруари 2018
Актуално / Новини /

Time for VISA! Kак да се представим по-добре на визовото интервю

Твоето интервю за виза наближава. Вероятно се чудиш какво ще представлява самото интервю, какво трябва да правиш, какво да говориш, как да се държиш?

Предлагаме ти няколко съвета, от които можеш да се възползваш, за да се представиш възможно най-добре на своето визово интервю:

На самото интервю, консулите ще искат да се уверят за няколко неща:
- Че имаш поне средно ниво на владеене на английски език
- Че си сериозен студент и искаш да си продължиш обучението след края на програмата
- Че искаш да се върнеш обратно в България след края на лятото

А ето и част от въпросите, които консулите задават най-често по време на визово интервю и да – интервюто ще бъде на английски език:

*Това е само пример! Консулът преценява на място какви въпроси да ти зададе според информацията, посочена в документите ти. Не наизустявай отговорите!

И разбира се – за по-подробна информация и напътствия за това как да се представиш най-добре на визовото интервю, може винаги да се обърнеш към твоя консултант в Интеграл.

И не забрявай, че програмата WAT не е програма за печелене на пари, а за културен обмен – да се потопиш в Американския начин на живот, да опознаеш една нова култура, да усъвършенстваш английския си, като работата е нещо съпътстващо, което ще ти помогне да се издържаш по време на престоя си в Америка.


Желаем ти УСПЕХ!

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл