Актуални работодатели / Lafayette Hotels - Holiday Inn by the Bay

За компанията

Holiday Inn by the Bay се намира точно в Портланд, Мейн. Ние приветстваме нашите гости в хотела, като им предоставяме отлични удобства и обслужване. Ние сме компания, която страстно вярва, че нашите хора са ни довели до мястото, където сме днес, и нашите хора ще ни помогнат да растем. И ако имате амбиция, идеи и искате да работите някъде, където ще ви оценят такъв, какъвто сте, Holiday Inn by the Bay е за вас. Искаме страст, креативност, мечти, интереси.

Защо Lafayette Hotels - Holiday Inn by the Bay?

Разположен по красивите брегове на залива Каско, местоположението на хотел Holiday Inn - By the Bay в Портланд, Мейн съчетава удобство, забавление и красота, за да създаде перфектната среда за всеки. Старото пристанище процъфтява с уникални магазини, разнообразни ресторанти и работеща брегова линия. Нашето местоположение ви позволява да се разходите до вълнуващия и примамлив крайбрежен град Портланд. Независимо дали става въпрос за круиз с лодка, омари, посещение на музей или кухня от световна класа в един от уникалните ресторанти, всичко това е сърцето на града. Портланд също е само на 2 часа път с автобус до Бостън.

Оферти от Lafayette Hotels - Holiday Inn by the Bay

$ 12.75 на час
Примерна оферта

Housekeeping

Lafayette Hotels - Holiday Inn by the Bay
Maine
  • Начални дати
    май 2024
  • Крайни дати
    септември 2024
Научи повече Сравни оферта

Местоположение

88 Spring St, Portland

Пътешествениците разказват

Марина Миленкова

Мейн

Меги и Светлин

Мериленд

Милена Цветкова

Масачузетц

Ивелин Кръстев

Калифорния

Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!

“ Радвам, че имах възможността да посетя тази велика страна, да се сблъскам с толкова много различни хора и култури и най-вече да попътувам. Не се изисква много смелост бих казала, само паспорта и една голяма доза приключенски дух! ”

Със сигурност бихме повторили това приключение отново!

“ Благодарение на Интеграл успяхме да сбъднем една наша
мечта и да посетим Америка. Прекарахме едно страхотно лято, изпълнено с много емоции и незабравими моменти. Запознахме се с невероятни хора, посетихме и уникалния Ню Йорк, а гледката от Empire State Building просто не е за изпускане. ”

Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!

“ Изключително съм благодарна на екипа на Интеграл, които ме насочиха към точното място за мен и имах едно неповторимо лято изпълнено с много положителни емоции, незабравими моменти и пътувания. ”

Едно от най-добрите неща, които може да направите!

“ Незабравима, прекрасна и много интересна – така бих описал бригадата си в Santa Cruz, California. Не му мислете, а се запишете, това ще е едно от най-добрите неща, които може да направите.” ”
1 /
|
Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!
Марина Миленкова
Със сигурност бихме повторили това приключение отново!
Меги и Светлин
Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!
Милена Цветкова
Едно от най-добрите неща, които може да направите!
Ивелин Кръстев

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл