Актуални работодатели / Lafayette Hotels - Merry Manor Inn

За компанията

Разположен на Главна улица, Южен Портланд, Мейн, Best Western Merry Manor Inn е едно от изисканите места за настаняване в Портланд Майн. Нашите гости идват в Мейн предимно през летния сезон, така че оставаме много заети! Ние сме само на минути от различни местни забележителности и атракции, от плажове до Portland Head Light, един от най-старите фарове в страната, до историческата стара пристанищна зона на LL Bean и Portlands. Можете да получите достъп до обществената автобусна система точно пред хотела, за да отидете и да посетите някоя от тези атракции!

Ние насърчаваме групи приятели или двойки, пътуващи заедно, за да кандидатстват за нашите работни места! За студенти, които владеят отлично ниво на английски език и силна работна етика, може да има възможност да работят втора работа на място в нашия ресторант (Servers, Bussers, Dishwashers). Работим усилено, но и се забавляваме много! Ние сме много развълнувани да приветстваме студенти да работят за нас това лято и винаги сме толкова развълнувани да посрещаме нови студенти от J-1 всяко лято! Работим, за да намерим варианти за настаняване за вас, които са в близост до хотела. След пристигането на студентите ще бъде разрешено да пребивават в Best Western Merry Manor Inn до 3 дни, докато се настанят в жилището си! Също така ще осигурим пропуск за градски автобус за всички наши студенти, за да можете да стигнете до и от жилището и в Портланд във вашите почивни дни, за да разгледате града!

Местоположение

700 Main Street South Portland

Пътешествениците разказват

Мария Матева

Мейн

Иван Пейчев

Аризона

Иван Петов

Аляска

Уверих се в думите:"Life begins at the end of your comfort zone"

“ В Интеграл се погрижиха за мен сякаш са знаели по-добре от мен самата какво искам.
А за Америка... Каквото и да кажа, няма да е достатъчно, докато не я преживеете сами! ”

Работният ден минава неусетно!

“ Природата тук е много красива и впечатляваща, работния ден минава неусетно, тъй като хората около нас са готини и забавни. ”

Аляска е изживаване, което не е за изпускане!

“ Аляска в частност Денали е едно от най-красивите места на света, на което можете да попаднете! ”
1 /
|
Уверих се в думите, че "Life begins at the end of your comfort zone".
Мария Матева
Работният ден минава неусетно!
Иван Пейчев
Аляска е изживаване, което не е за изпускане!
Иван Петов

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл