Актуално / Новини

09 декември 2022

Визовите интервюта започват на 6-ти февруари

Добрите WAT новини не спират да идват, а пoредната е от Посолството на САЩ в България, които потвърдиха, че няма да има ограничения в броя на студентите, които ще могат да се явят на интервю за J1 виза и да заминат на бригада през 2023 г.  

От Консулството съобщиха, че ще започнат с интервютата на 6 февруари догодина и ще продължат чак до 15 юни, като при необходимост ще бъдат включени и допълнителни дни от календара. За студентите, които се включат в програмата в последния момент, също ще има възможност за явяване на интервю след крайния срок, но на общо основание заедно с останалите кандидати за виза.  

А ако вече си пътувал/а до САЩ на бригада, нямаш отказ на виза и не си първи или последен курс в университета, ще можеш спокойно да кандидатстваш за Dropbox процедурата, т.е ще подадем документите ти за виза без провеждане на интервю.

Все още не си се записал? Пак можеш да си сред първите взели виза за лято 2023, затова не пропускай да разгледаш атрактивните работни оферти и започни да планираш своята бригада в Америка!

Ако имаш въпроси или искаш да научиш повече за актуалните условия за участие в програмата Work and Travel, можеш да се свържеш с нашия екип на wat@integral.bg или 02/80 50 600 или пък да дойдеш на място в удобен за теб офис.

 

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ