Актуално / Новини

31 август 2011

Бланка за работна оферта за лято 2012

Изтегли, ако искаш работодателят ти да я попълни за следващото лято 

Ако искаш да пътуваш по Work and Travel през лято 2012 и имаш американски работодател, който иска да те наеме за следващия сезон, вече можеш да говориш с него и да си осигуриш от сега работна оферта за следващото лято! За да те наеме официално, работодателят трябва да попълни документ, наречен Job Offer Form. Mожеш да свалиш бланката от ТУК и да я занесеш или изпратш по имейл на работодателя.


Не забравяй, че според новите правила на Американското парвителство, всички работни оферти трябва да бъдат предоставени на спонсориращата организация ПРЕДИ участникът да получи своето разрешително за работа (DS-2019). Нещо повече – на самия DS-2019 вече задължително ще се изписват името и адресът на работодателя ти в САЩ.


Казано с други думи, и тази година НЕ МОЖЕ да получиш разрешително за работа и да се явиш на визово интервю БЕЗ ДА ИМАШ ОСИГУРЕНА РАБОТА В САЩ (отнася се и за drop-box кандидати).  Ето защо е много важно да се организираш навреме и да НЕ  ОТЛАГАШ намирането на работна оферта. Колкото повече се бавиш, толкова по-късно ще получиш своя DS-2019 и толкова по-късно ще си на интервю в консулството.


Успех! Ще се радваме да работим заедно и през следвашия сезон


Екипът на Интеграл Work and Travel

 

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ