Актуално / Новини

17 март 2020

Информация относно програмата “Work and Travel”

Във връзка с превантивните мерки срещу разпространението на коронавирус (COVID-19) на правителството на Съединените американски щати, искаме да те информираме, че единствената промяна в програмата „Work and Travel“ е нейната начална дата. Нашите партниращи организации в САЩ правят всичко необходимо, за да осигурят твоето лесно и спокойно заминаване. Имаме тяхното уверение, че всеки желаещ да пътува по програмата WAT може да го направи след 11 май 2020г

Всички кандидати, които са били планирали по-ранно заминаване, могат да се включат в студентската бригада след посочената дата. Трите спонсориращи организации разработват план за въвеждането на процеси, които ще гарантират безпроблемното участие на всички одобрени за програмата. 

Относно временната отмяна на рутинните интервюта за виза, бяхме уверени от Посолството на САЩ в България, че заплатените такси ще могат да бъдат използвани в рамките на 1 година от датата на плащането, а кандидатите с вече резервирана дата ще бъдат интервюирани с приоритет. Ако твоите документи са вече внесени в Консулството, те ще ти бъдат върнати в кратък срок. В допълнение, чуждестранните граждани могат да се явят на интервю и в своята държава, но заплатената в България такса може да ползва само и единствено тук. Очаквай да се свържем с теб след потвърждение от посолството за възобновяване на визовите услуги.

Важно е да споменем, че съобразно наложеното извънредно положение в България и издадената заповед на министерство на здравеопазването, екипът на Интеграл ще работи изцяло дистанционно от 16.03.2020 г. до 29.03.2020 г. Ако имаш нужда да се свържеш със своя консултант, можеш да го направиш по телефон или и-мейл всеки делничен ден от 09:00 до 18:00.

Интеграл се ангажира да те информира своевременно относно всички релевантни новини, свързани с твоята лятна студентска бригада в САЩ.

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ