Актуално / #Taste America

27 октомври 2022

Къде да отида на студентска бригада – East coast vs West coast?

Да отидеш на бригада винаги е интересно- опознаваш културата, създаваш нови приятелства и най-важното, откриваш нови места. Затова когато сме решили да отидем на бригада в Америка, винаги излиза най-важният въпрос – „Къде точно? Източният или Западният бряг?“ Звучи като в текст на хип-хоп песен, но все пак си е важно решение. Ти какво мислиш по въпроса?

East coast
Източното крайбрежие на САЩ, наричано още Атлантическо крайбрежие, е изпълнено с изключително популярни дестинации. Голяма част от българските студенти го избират, защото има по-голямо разнообразие от работни оферти и е значително по-евтино от локации като Калифорния. В тази част на страната се намират някои от най-известните красиви плажове и туристически забележителности. Кой не е чувал за безкрайните златисти плажове на Маями, националния парк Йосемити,Дисниленд, който се намира в близост до развлекателната столица Орландо, или пък един от най-старите градове в САЩ – Филадефия, за който малциназнаят, че е бил столица?. Не, не сме забравили за Ню Йорк, Голямата ябълка. И да, поинтересувахме се, прякорът на града няма нищо общо с продуктите на Apple.  Каквото и да се каже за това великолепно място все ще е малко, доказват го и над 50-те млн. туристи годишно. Ще добавим само, че Ниагарският водопад е мног-по-близо, отколкото си мислиш.

West coast
Западното крайбрежие на САЩ е ненадминато със своите слънчеви плажове, невероятни пейзажи от величествени планини до пясъчни дюни, каньони и вкусна храна, в която няма как да не се влюбиш. Трябва да имаш предвид, че в тази част на страната стандартът на живот е по-висок и следователно средното заплашане - също. Има толкова много красиви места, че цял живот няма да стигне на човек да ги обиколи.Какво да не пропуснеш? . Лос Анджелис е мястото, на което е слънчево през почти 300 дни в годината.А това слънце огрява и Холивуд, и алеята на славата. Кой би пропуснал Гранд каньона, където може да се насладиш на величествена гледка, създавана в продължение на милиони години? Или на различни атракции от рода на Skywalk,който се издига 1450м над земята? Сан Диего? Ако Сан Диего беше човек, той щеше да е сърфист.. На Ocean Beach човек се слива с една общност, която ще те върне в 60-те/ 70-те години на миналия век. Със сигурност ще го оцениш.

Ако все пак ти е трудно да направиш своя избор, свържи се с наш консултант и той със сигурност ще ти помогне в избора.

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ