Актуално / #Taste America

29 октомври 2022

На бригада в САЩ: сам или с приятели?

Искаш да отидеш на бригада в Америка? Един от първите въпроси, които обикновено си задават студентите, е дали да заминат сами или с приятел/и. Истината е, че и двата избора имат своите предимства, а правилното решение зависи само от теб и твоята нагласа!


Авантюристите заминават сами
Ако избереш да пътуваш solo в никакъв случай не означава, че ще бъдеш сам/а в следващите четири месеца. Напротив! Ще имаш възможност да работиш, живееш и почиваш с други студенти на бригада там, а новите приятелства и приключенията ще бъдат още по-вълнуващи!
По-авантюристичните избират този тип бригада, защото могат да тестват способността си да излязат от зоната на познатото и комфортното и да се справят сами в различни ситуации. Тръпката да прекараш лятото в чужда страна, заобиколен/а от нови приятели, е неповторима! Ако и ти обичаш предизвикателствата, то този тип изживяване е само за теб!

Също така, ако решиш да се запишеш сам/а, ние от Интеграл можем да те запознаем и с други студенти, с които ще прекараш бригадата 


The more, the better или как да заминеш с приятелите в Америка
Ако за теб компанията е най-важна и искаш да споделиш яките летни емоции с твоите приятели, ние ще ви помогнем да пътувате, живеете и работите заедно, независимо дали учите в един и същи университет или пък сте се записали в различни офиси на Интеграл.


Между другото, този вариант е подходящ и за по-срамежливите и тези, които предпочитат спокойствието да са заобиколени от познати лица, на които да разчитат по всяко време!
Да не забравяме и че всяка година много двойки се отправят заедно към своето американско приключение, така че ако искаш да прекараш лятото с твоята половинка, какво по-хубаво от това!
Без значение коя опция ще избереш, едно нещо е сигурно – бригадата в САЩ ще ти донесе доста нови приятели и още повече споделени усмивки!

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ