Актуално / #Taste America

19 септември 2022

5 неща, които ти дава бригадата в САЩ

Бригадата в САЩ е невероятно приключение за всеки oсмелил се да излезе от зоната си на комфорт и да прекара лятото в страната на неограничените възможности. Но какво точно прави програмата Work and Travel толкова уникална и защо си заслужава да заминеш за Америка?


Истината е, че причините са много и различни за всеки, а ние сме събрали най-важните според нашите студенти. Предупреждаваме те, че продължаваш със следващите редове на собствена отговорност, защото е много вероятно след като прочетеш този текст да ти се прииска да хванеш първия самолет през Океана.

Незабравими спомени
Ако свързваш САЩ с филмите, небостъргачите, готината музика и fast културата, трябва да знаеш, че бригадата ще ти даде възможността да се потопиш точно в тази атмосфера, да събереш изживявания и вълнуващи истории от първо лице.


Приятели от цял свят
Америка е мечтана дестинация за почти всеки и е всеизвестен факт, че страната има много имигранти от всяко кътче на Земята. Ето защо едно от най-големите предимства на бригадата е, че ще бъдеш заобиколен от хора от цял свят, а покрай работата и забавленията с много от тях ще създадеш и силни приятелства, които ще продължат и след като се прибереш вкъщи.


Финансова независимост
За много студенти парите не са най-важният мотиватор да заминат на бригада, но фактът е, че заплащането ти там ще ти помогне да си тръгнеш с една доста прилична сума. Събраните пари може да изхарчиш в България или пък да „инвестираш“ в пътувания или желани покупки.

Опит
Сега опитът може и да не е толкова важен за теб, но уменията, които ще натрупаш, докато работиш на бригадата, са високо ценени от работодателите навсякъде и ще помогнат за твоята успешна кариерна реализация, след като завършиш университета.

Езикови умения
Точно така! Дори и да заминеш на бригада с ограничени знания по езика, след четирите месеца в Америка ще бъдеш про, а това си е полезен бонус от цялото изживяване!

Вдъхновихме ли те? Ако вече нямаш търпение да се запишеш за програмата, те очакваме в някой от нашите офиси, за да ти разкажем повече за условията, работните оферти, различните дестинации и да отговорим на твоите въпроси.

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ