Актуално / #Taste America

23 октомври 2022

4 типа студенти на бригада в САЩ: от кои си ти?

Ако вече си избрал/а да прекараш лятото си в Америка, но все още се чудиш към коя Work and Travel дестинация да се насочиш, ние сме тук, за да ти помогнем да вземеш бързо и лесно правилното решение. Само трябва да определиш какъв тип човек си и какво преживяване търсиш!


В следващите редове ще откриеш с какво се различават типовете студенти, пътуващи за бригада в САЩ, и кои са най-подходящите региони за всеки от тях.


Авантюрист
Искаш да опознаваш нови и различни места? Обичаш да си навън и предпочиташ да прекарваш повече време на открито? Не понасяш шума, тълпите и претъпканите туристическизони? Ако отговорът ти на всички тези въпроси е ДА, то ти си авантюрист по природа! Alaska, Montana, Colorado, Wyoming, Wisconsin са известни със своите национални паркове и спиращи дъха гледки, които точно отговарят на твоята приключенска натура!


Купонджия
Тези, които обичат забавленията и нощния живот и предпочитат да са сред хора, несъмнено определяме като купонджии! Ако и ти си party animal и „Work hard, play hard“ важи с пълна сила за теб, е препоръчително да се насочиш към курортните дестинации като Cape Cod, Ocean City, Rehoboth Beach, Delaware Shore, New Jersey, Virginia Beach и California, където купонът никога не спира!


Спестовник
Ако се определяш като прагматичен човек и искаш да извлечеш максимума от това пътуване, вероятно планираш да работиш здраво и след това да продължиш да работиш още по-здраво. В това няма нищо лошо, защото с парите, които ще спестиш на бригада в САЩ, после ще можеш да си купиш дрехи, кола, да попътуваш или каквото други ти хрумне. Alaska, Cape Cod, Maine, Rhode Island предлагат добро заплащане и възможности за работа на няколко места.


Играч на сигурно
За по-предпазливите, които искат всяко едно нещо да бъде планирано, препоръчваме дестинации като Alaska, Maine, Rhode Island, Montana, Wyoming, Ohio, Colorado, където повечето работодатели осигуряват квартира и храна. По този начин ще бъдеш подготвен/а какво да очакваш и няма да има неприятни изненади през лятото.

 

 

Ако още не си сигурен/а кой е твоят Work and Travel профил, можеш да направиш теста, а ние ще ти помогнем да намериш най-подходящата за теб работна позиция!

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ