Актуални работодатели / West Yellowstone Motels - Yellowstone Country Inn

За компанията

Ние управляваме четири хотела в West Yellowstone, Montana, които се намират точно до западната граница на Националния парк Yellowstone. Ние сме само на две пресечки от центъра на град West Yellowstone и на четири пресечки от националния парк Yellowstone. Отворени сме по време на летни месеци, имаме автобусни обиколки, гости от цял свят и правим резервации онлайн и на място.

Защо Yellowstone Country Inn?

Yellowstone Country Inn е местен хотел в сърцето на Западен Yellowstone. Приемаме посетители в Национален парк Yellowstone от над 50 години. Стаите ни са чисти, леглата ни са удобни, а хората ни са приятелски настроени. West Yellowstone е малък град с много неща за правене през почивния ден. Всичко е на пешеходно разстояние. Можете да обиколите Националния парк и да отидете до музея Discovery Wolf and Grizzly. Също така можете да проверите Yellowstone Aerial Adventures, включително единствения в страната самонавигационен зиплайн и 49-приключенски курс, включващ елементи, високи до петдесет фута от земята. Има много забавни магазини за разглеждане. Може да искате да се възползвате от красивата природа, като се разходите или ловите риба. Това са само малка част от всички дейности на открито, които можете да намерите.

Местоположение

234 Firehole Avenue West Yellowstone, Montana, 59758

Пътешествениците разказват

Ивелин Кръстев

Калифорния

Меги и Светлин

Мериленд

Марина Миленкова

Мейн

Галина Ламбова

Аляска

Едно от най-добрите неща, които може да направите!

“ Незабравима, прекрасна и много интересна – така бих описал бригадата си в Santa Cruz, California. Не му мислете, а се запишете, това ще е едно от най-добрите неща, които може да направите.” ”

Със сигурност бихме повторили това приключение отново!

“ Благодарение на Интеграл успяхме да сбъднем една наша
мечта и да посетим Америка. Прекарахме едно страхотно лято, изпълнено с много емоции и незабравими моменти. Запознахме се с невероятни хора, посетихме и уникалния Ню Йорк, а гледката от Empire State Building просто не е за изпускане. ”

Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!

“ Радвам, че имах възможността да посетя тази велика страна, да се сблъскам с толкова много различни хора и култури и най-вече да попътувам. Не се изисква много смелост бих казала, само паспорта и една голяма доза приключенски дух! ”

Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка

“ Това място не може да бъде описано с думи, както и Северното сияние. То просто трябва да се посети, види и почувства! ”
1 /
|
Едно от най-добрите неща, които може да направите!
Ивелин Кръстев
Със сигурност бихме повторили това приключение отново!
Меги и Светлин
Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!
Марина Миленкова
Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка
Галина Ламбова

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл