Актуални работодатели / Seward Harbor 360 Hotel

За компанията

Добре дошли в Harbour 360 Hotel, първокласният крайбрежен хотел в живописния пристанищен град Seward, Alaska. Разположен директно на пристанището, хотел Harbour 360 предлага на гостите си зашеметяваща 360-градусова гледка към залива Resurrection Bay и околните планини Kenai. Партнираме си с нашата дъщерна компания Major Marine Tours, която предлага круизи по дивата природа и ледниците в националния парк Kenai Fjords. Ние сме местна семейна компания, която празнува почти 30 години споделяне на автентични приключения в Аляска, в Националния парк и сега осем години, в хотелиерската индустрия.

Защо Seward Harbor 360 Hotel?

Вашето лято, прекарано в Seward, ще бъде наистина вълшебно поради величествените гледки към планините, заедно с оживения градски живот в центъра. Нашият малък град с приблизително 2800 души през цялата година се разширява до почти 20 000 от май до септември. С круизни кораби идват туристите, нетърпеливи "да изследват задния ни двор". Хотел Harbour 360 е отворен целогодишно и е на кратко разстояние пеша от най-добрите ресторанти, магазини и железопътното депо на Аляска. Разгледайте Seward с една от многото опции за обиколки, които са на пешеходно разстояние от хотела, включително круизи по ледник и диви животни, каяк, риболов и туризъм. Надяваме се да сте част от нашия екип, за да се насладите на този красив пристанищен град Seward, Alaska.

Местоположение

1412 4th Avenue Seward AK 99664

Пътешествениците разказват

Галина Ламбова

Аляска

Марина Миленкова

Мейн

Меги и Светлин

Мериленд

Милена Цветкова

Масачузетц

Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка

“ Това място не може да бъде описано с думи, както и Северното сияние. То просто трябва да се посети, види и почувства! ”

Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!

“ Радвам, че имах възможността да посетя тази велика страна, да се сблъскам с толкова много различни хора и култури и най-вече да попътувам. Не се изисква много смелост бих казала, само паспорта и една голяма доза приключенски дух! ”

Със сигурност бихме повторили това приключение отново!

“ Благодарение на Интеграл успяхме да сбъднем една наша
мечта и да посетим Америка. Прекарахме едно страхотно лято, изпълнено с много емоции и незабравими моменти. Запознахме се с невероятни хора, посетихме и уникалния Ню Йорк, а гледката от Empire State Building просто не е за изпускане. ”

Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!

“ Изключително съм благодарна на екипа на Интеграл, които ме насочиха към точното място за мен и имах едно неповторимо лято изпълнено с много положителни емоции, незабравими моменти и пътувания. ”
1 /
|
Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка
Галина Ламбова
Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!
Марина Миленкова
Със сигурност бихме повторили това приключение отново!
Меги и Светлин
Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!
Милена Цветкова

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл