Актуални работодатели / Seward Harbor 360 Hotel

За компанията

Добре дошли в Harbour 360 Hotel, първокласният крайбрежен хотел в живописния пристанищен град Seward, Alaska. Разположен директно на пристанището, хотел Harbour 360 предлага на гостите си зашеметяваща 360-градусова гледка към залива Resurrection Bay и околните планини Kenai. Партнираме си с нашата дъщерна компания Major Marine Tours, която предлага круизи по дивата природа и ледниците в националния парк Kenai Fjords. Ние сме местна семейна компания, която празнува почти 30 години споделяне на автентични приключения в Аляска, в Националния парк и сега осем години, в хотелиерската индустрия.

Защо Seward Harbor 360 Hotel?

Вашето лято, прекарано в Seward, ще бъде наистина вълшебно поради величествените гледки към планините, заедно с оживения градски живот в центъра. Нашият малък град с приблизително 2800 души през цялата година се разширява до почти 20 000 от май до септември. С круизни кораби идват туристите, нетърпеливи "да изследват задния ни двор". Хотел Harbour 360 е отворен целогодишно и е на кратко разстояние пеша от най-добрите ресторанти, магазини и железопътното депо на Аляска. Разгледайте Seward с една от многото опции за обиколки, които са на пешеходно разстояние от хотела, включително круизи по ледник и диви животни, каяк, риболов и туризъм. Надяваме се да сте част от нашия екип, за да се насладите на този красив пристанищен град Seward, Alaska.

Оферти от Seward Harbor 360 Hotel

$ 14 на час
Нова оферта

Room Attendant

Seward Harbor 360 Hotel
Alaska
  • Начални дати
    1 май - 1 юни 2023
  • Крайни дати
    15 - 30 септември 2023
Научи повече Сравни оферта

Местоположение

1412 4th Avenue Seward AK 99664

Пътешествениците разказват

Галина Ламбова

Аляска

Марина Миленкова

Мейн

Милена Цветкова

Масачузетц

Меги и Светлин

Мериленд

Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка

“ Това място не може да бъде описано с думи, както и Северното сияние. То просто трябва да се посети, види и почувства! ”

Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!

“ Радвам, че имах възможността да посетя тази велика страна, да се сблъскам с толкова много различни хора и култури и най-вече да попътувам. Не се изисква много смелост бих казала, само паспорта и една голяма доза приключенски дух! ”

Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!

“ Изключително съм благодарна на екипа на Интеграл, които ме насочиха към точното място за мен и имах едно неповторимо лято изпълнено с много положителни емоции, незабравими моменти и пътувания. ”

Със сигурност бихме повторили това приключение отново!

“ Благодарение на Интеграл успяхме да сбъднем една наша
мечта и да посетим Америка. Прекарахме едно страхотно лято, изпълнено с много емоции и незабравими моменти. Запознахме се с невероятни хора, посетихме и уникалния Ню Йорк, а гледката от Empire State Building просто не е за изпускане. ”
1 /
|
Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка
Галина Ламбова
Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!
Марина Миленкова
Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!
Милена Цветкова
Със сигурност бихме повторили това приключение отново!
Меги и Светлин

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл