Актуални работодатели / Schooner Landing Restaurant

За компанията

Ресторант и пристанище Schooner Landing се намира в град Дамарискота в красивия район на Средното крайбрежие на Мейн. Дамарискота е малък крайбрежен град, който служи като център за целия окръг, който се състои от малки рибарски села и много оживена сезонна туристическа индустрия. Средното крайбрежие е известно в САЩ и по света, наистина като дестинация, ако търсите красиви брегове, хладни летни нощи, странна атмосфера и страхотни пресни морски дарове.

Защо Schooner Landing Restaurant?

Нашият ресторант и яхтено пристанище се намират на поразително място на кей, с изглед към юг по приливната река, точно в средата на града. Ние сме много натоварено място, обслужващо стотици ястия на ден, приветстващи гости от цял свят в нашето изживяване за хранене на брега на Мейн. Ние сервираме традиционни морски дарове, както и стандартни американски ястия. Също така предлагаме разнообразна музика на живо както в откритите ни, покрити места за сядане, така и в нашия пъб. Имаме вътрешен и външен бар и покрита зона за събития, където организираме музикални събития, сватби, събития на класове и други специални функции. Или яхтеното пристанище е населено с разходни лодки, риболовен чартърен кораб, бизнес с наем на каяк, туристически лодки и два крайцера с кабина Airbnb. Служителите могат да очакват да се радват на много ползи от работата в Schooner; включително храна и напитки на 1/2 цена, справедливо заплащане и забавна и оживена атмосфера, в която да живеете, работите и играете.

Оферти от Schooner Landing Restaurant

$ 13 на час
Очаквана оферта

Kitchen Staff

Schooner Landing Restaurant
Maine
  • Начални дати
    25 - 30 май 2022
  • Крайни дати
    20 - 25 септември 2022
Научи повече Сравни оферта

Местоположение

40 Main Street Damariscotta, Maine, 04543

Пътешествениците разказват

Марина Миленкова

Мейн

Ивелин Кръстев

Калифорния

Галина Ламбова

Аляска

Милена Цветкова

Масачузетц

Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!

“ Радвам, че имах възможността да посетя тази велика страна, да се сблъскам с толкова много различни хора и култури и най-вече да попътувам. Не се изисква много смелост бих казала, само паспорта и една голяма доза приключенски дух! ”

Едно от най-добрите неща, които може да направите!

“ Незабравима, прекрасна и много интересна – така бих описал бригадата си в Santa Cruz, California. Не му мислете, а се запишете, това ще е едно от най-добрите неща, които може да направите.” ”

Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка

“ Това място не може да бъде описано с думи, както и Северното сияние. То просто трябва да се посети, види и почувства! ”

Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!

“ Изключително съм благодарна на екипа на Интеграл, които ме насочиха към точното място за мен и имах едно неповторимо лято изпълнено с много положителни емоции, незабравими моменти и пътувания. ”
1 /
|
Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!
Марина Миленкова
Едно от най-добрите неща, които може да направите!
Ивелин Кръстев
Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка
Галина Ламбова
Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!
Милена Цветкова

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл