Актуални работодатели / Vacasa Bethany Beach 33260 Coastal Highway

За компанията

ResortQuest Delaware работи в района на Бетани Бийч от 1972 г. RQ предоставя услуги за управление на ваканционни селища с 850+ имота. По време на натоварения сезон RQ посреща 40 000+ гости под наем в нашите имоти, близо до 9 000 резервации, като по-голямата част от тези престои се извършват в курортните общности на Sea Colony, Bear Trap и околните общности на Бетани Бийч. Sea Colony е общност с 2200 етажна собственост, с 1000 апартамента директно на плажа с изглед към Атлантическия океан. Sea Colony разполага с 12 басейна, тенис център, 34 тенис корта, фитнес център и много дейности и удобства. RQ предоставя персонал и услуги за управление на почти всички морски колонии - както вътре, така и на открито.

Защо Vacasa Bethany Beach 33260 Coastal Highway?

През последните 12 години RQ приветства чуждестранни студенти предимно от Европа/Азия и всяка година увеличаваме броя на наетите студенти. Смятаме, че международната работна сила е мотивирана и упорита, а нашите собственици и гости са оценили техния принос и изучаването на тяхната култура. Бетани Бийч е красива общност, разположена на Атлантическия океан. Летните дейности на открито включват колоездене, туризъм, плаж, плуване, разходка по крайбрежната алея и пазаруване. До магазините и ресторантите се стига с велосипед. ResortQuest Delaware приветства международни студенти, които са енергични, дружелюбни и трудолюбиви. Ние сме гостоприемна компания, която предлага легендарно обслужване на клиентите.

Оферти от Vacasa Bethany Beach 33260 Coastal Highway

$ 15 на час
Примерна оферта

Linen Specialist

Vacasa Bethany Beach 33260 Coastal Highway
Delaware
  • Начални дати
    май 2024
  • Крайни дати
    септември 2024
Научи повече Сравни оферта

Местоположение

33260 Coastal Highway Bethany Beach DE 19930

Пътешествениците разказват

Галина Ламбова

Аляска

Милена Цветкова

Масачузетц

Марина Миленкова

Мейн

Меги и Светлин

Мериленд

Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка

“ Това място не може да бъде описано с думи, както и Северното сияние. То просто трябва да се посети, види и почувства! ”

Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!

“ Изключително съм благодарна на екипа на Интеграл, които ме насочиха към точното място за мен и имах едно неповторимо лято изпълнено с много положителни емоции, незабравими моменти и пътувания. ”

Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!

“ Радвам, че имах възможността да посетя тази велика страна, да се сблъскам с толкова много различни хора и култури и най-вече да попътувам. Не се изисква много смелост бих казала, само паспорта и една голяма доза приключенски дух! ”

Със сигурност бихме повторили това приключение отново!

“ Благодарение на Интеграл успяхме да сбъднем една наша
мечта и да посетим Америка. Прекарахме едно страхотно лято, изпълнено с много емоции и незабравими моменти. Запознахме се с невероятни хора, посетихме и уникалния Ню Йорк, а гледката от Empire State Building просто не е за изпускане. ”
1 /
|
Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка
Галина Ламбова
Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!
Милена Цветкова
Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!
Марина Миленкова
Със сигурност бихме повторили това приключение отново!
Меги и Светлин

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл