Актуални работодатели / Lakeside Chautauqua

За компанията

Страхотна лятна работа на брега на езерото Ери е обещанието на Lakeside Chautauqua за вас! Защо да кандидатствам? В продължение на 150 години Lakeside Chautauqua приветства посетителите да участват в изживяване на Chautauqua, посветено на подхранването на ума, тялото и духа. Ние се стремим да обогатим качеството на живот на всички хора. Научете повече за опита на Chautauqua, нашата история, мисия и визия тук. През лятото работете, докато се забавлявате на слънце, срещате се с пътешественици от цял ​​свят и създавате нови приятелства. Това изживяване е несравнимо с вълнение, разнообразие, предизвикателство и дълготраен растеж

Защо да избера Lakeside Chautauqua?

В почивните си дни можете да посетите близкия Cedar Point, Put-In-Bay, Kelley's Island, фара Marblehead и други местни атракции. Ако харесвате историята, тогава сме близо до дома на президента Хейс и родното място на Томас Едисън. Имаме страхотни магазини в Сандъски и Кливланд, Охайо. Ако работите като член на екипа на Lakeside, можете да участвате в почти всички наши събития и дейности безплатно! Имаме арт класове, образователни лекции, музикални изпълнения и водни дейности. Нашите развлекателни дейности са невероятни. Голям външен басейн, тенис кортове, волейбол, баскетбол и красив плаж. Надяваме се, че всички наши гости и служители имат прекрасно изживяване в Lakeside Chautauqua.

Местоположение

236 Walnut Avenue Lakeside , Ohio , 43440

Пътешествениците разказват

Галина Ламбова

Аляска

Меги и Светлин

Мериленд

Милена Цветкова

Масачузетц

Ивелин Кръстев

Калифорния

Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка

“ Това място не може да бъде описано с думи, както и Северното сияние. То просто трябва да се посети, види и почувства! ”

Със сигурност бихме повторили това приключение отново!

“ Благодарение на Интеграл успяхме да сбъднем една наша
мечта и да посетим Америка. Прекарахме едно страхотно лято, изпълнено с много емоции и незабравими моменти. Запознахме се с невероятни хора, посетихме и уникалния Ню Йорк, а гледката от Empire State Building просто не е за изпускане. ”

Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!

“ Изключително съм благодарна на екипа на Интеграл, които ме насочиха към точното място за мен и имах едно неповторимо лято изпълнено с много положителни емоции, незабравими моменти и пътувания. ”

Едно от най-добрите неща, които може да направите!

“ Незабравима, прекрасна и много интересна – така бих описал бригадата си в Santa Cruz, California. Не му мислете, а се запишете, това ще е едно от най-добрите неща, които може да направите.” ”
1 /
|
Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка
Галина Ламбова
Със сигурност бихме повторили това приключение отново!
Меги и Светлин
Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!
Милена Цветкова
Едно от най-добрите неща, които може да направите!
Ивелин Кръстев

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл