Актуални работодатели / Keswick Hall

За компанията

Keswick Hall е луксозен имот и изискана дестинация за взискателни пътници. Нуждите на нашите гости и членове са в на първо място. Стремим се да предоставим лични изживявания на нашите гости, които те ще ценят за цял живот. Ние подбираме нашия персонал внимателно, за да вдъхнем живот на визияте ни! Кесуик, Вирджиния е идеалното място за позитивно и прекрасно лятно преживяване!

Защо Keswick Hall?

Точно извън Charlottesville, Keswick е очарователно и красиво място. Оживен колежански град, който се гордее с очарованието на малък град, с удобствата на голям град. Страхотна храна, музика на живо, изкуство, приключения на открито, всичко това очаква любопитно и авантюристично настроените. Присъединете се към този фантастичен екип в този красив имот! Някои забавни дейности в Charlottesville включват фермерския пазар, централния мол, арт парк, петък в пет музикални серии, туристически пътеки, културни и исторически музеи и т.н. Вашингтон е на близко разстояние с влак и е чудесно бягство през уикенда! Пътуването до Ню Йорк, Disney World, Бостън и други градове е в рамките на един полет през уикенда.

Местоположение

701 Club Drive Keswick , Virginia , 22947

Пътешествениците разказват

Меги и Светлин

Мериленд

Марина Миленкова

Мейн

Ивелин Кръстев

Калифорния

Милена Цветкова

Масачузетц

Със сигурност бихме повторили това приключение отново!

“ Благодарение на Интеграл успяхме да сбъднем една наша
мечта и да посетим Америка. Прекарахме едно страхотно лято, изпълнено с много емоции и незабравими моменти. Запознахме се с невероятни хора, посетихме и уникалния Ню Йорк, а гледката от Empire State Building просто не е за изпускане. ”

Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!

“ Радвам, че имах възможността да посетя тази велика страна, да се сблъскам с толкова много различни хора и култури и най-вече да попътувам. Не се изисква много смелост бих казала, само паспорта и една голяма доза приключенски дух! ”

Едно от най-добрите неща, които може да направите!

“ Незабравима, прекрасна и много интересна – така бих описал бригадата си в Santa Cruz, California. Не му мислете, а се запишете, това ще е едно от най-добрите неща, които може да направите.” ”

Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!

“ Изключително съм благодарна на екипа на Интеграл, които ме насочиха към точното място за мен и имах едно неповторимо лято изпълнено с много положителни емоции, незабравими моменти и пътувания. ”
1 /
|
Със сигурност бихме повторили това приключение отново!
Меги и Светлин
Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!
Марина Миленкова
Едно от най-добрите неща, които може да направите!
Ивелин Кръстев
Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!
Милена Цветкова

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл