Актуални работодатели / Keswick Hall

За компанията

Keswick Hall е луксозен имот и изискана дестинация за взискателни пътници. Нуждите на нашите гости и членове са в на първо място. Стремим се да предоставим лични изживявания на нашите гости, които те ще ценят за цял живот. Ние подбираме нашия персонал внимателно, за да вдъхнем живот на визияте ни! Кесуик, Вирджиния е идеалното място за позитивно и прекрасно лятно преживяване!

Защо Keswick Hall?

Точно извън Charlottesville, Keswick е очарователно и красиво място. Оживен колежански град, който се гордее с очарованието на малък град, с удобствата на голям град. Страхотна храна, музика на живо, изкуство, приключения на открито, всичко това очаква любопитно и авантюристично настроените. Присъединете се към този фантастичен екип в този красив имот! Някои забавни дейности в Charlottesville включват фермерския пазар, централния мол, арт парк, петък в пет музикални серии, туристически пътеки, културни и исторически музеи и т.н. Вашингтон е на близко разстояние с влак и е чудесно бягство през уикенда! Пътуването до Ню Йорк, Disney World, Бостън и други градове е в рамките на един полет през уикенда.

Местоположение

701 Club Drive Keswick , Virginia , 22947

Пътешествениците разказват

Галина Ламбова

Аляска

Ивелин Кръстев

Калифорния

Милена Цветкова

Масачузетц

Марина Миленкова

Мейн

Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка

“ Това място не може да бъде описано с думи, както и Северното сияние. То просто трябва да се посети, види и почувства! ”

Едно от най-добрите неща, които може да направите!

“ Незабравима, прекрасна и много интересна – така бих описал бригадата си в Santa Cruz, California. Не му мислете, а се запишете, това ще е едно от най-добрите неща, които може да направите.” ”

Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!

“ Изключително съм благодарна на екипа на Интеграл, които ме насочиха към точното място за мен и имах едно неповторимо лято изпълнено с много положителни емоции, незабравими моменти и пътувания. ”

Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!

“ Радвам, че имах възможността да посетя тази велика страна, да се сблъскам с толкова много различни хора и култури и най-вече да попътувам. Не се изисква много смелост бих казала, само паспорта и една голяма доза приключенски дух! ”
1 /
|
Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка
Галина Ламбова
Едно от най-добрите неща, които може да направите!
Ивелин Кръстев
Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!
Милена Цветкова
Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!
Марина Миленкова

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл