Актуални работодатели / Jackalopes Corner

За компанията

Wall е малък туристически град с много атракции. Градът е най-известен с Wall Drug Store, който отвори врати като малка аптека през 1931 г. по време на Депресията, но в крайна сметка се превърна в голяма крайпътна туристическа атракция. Wall се намира в рамките на 10 мили от национален парк Badlands, на 70 мили от Black Hills National Forest и националния мемориал Mt. Rushmore. Градът се е превърнал в център за туризъм и често е наричан "Window to the West", "Gateway to the Badlands" или "Heart of American Tourism".

Защо Jackalopes Corner?

През летния сезон работодателят предлага множество дейности, като например: пазаруване в Rapid City, SD, пътувания до Националния парк Badlands, Международна филмова вечер и вечеря, пътувания до Националния парк Black Hills и Mt. Rushmore National Memorial. (Всички дейности, предоставени от работодателя са безплатни). Jackalope's Corner е известен със своите висококачествени облекла, уникални подаръци и сувенири, златни бижута и ръчно изработени продукти, които включват пуканки, конфитюри и желета, горещо какао и много други!

Оферти от Jackalopes Corner

$ 13 на час
Изчерпана оферта

Sales Associate

Jackalopes Corner
South Dakota
  • Начални дати
    След 10 май 2023
  • Крайни дати
    До 30 септeмври 2023
Научи повече Сравни оферта

Местоположение

531 Main Street Wall, South Dakota, 57790

Пътешествениците разказват

Ивелин Кръстев

Калифорния

Милена Цветкова

Масачузетц

Марина Миленкова

Мейн

Галина Ламбова

Аляска

Едно от най-добрите неща, които може да направите!

“ Незабравима, прекрасна и много интересна – така бих описал бригадата си в Santa Cruz, California. Не му мислете, а се запишете, това ще е едно от най-добрите неща, които може да направите.” ”

Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!

“ Изключително съм благодарна на екипа на Интеграл, които ме насочиха към точното място за мен и имах едно неповторимо лято изпълнено с много положителни емоции, незабравими моменти и пътувания. ”

Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!

“ Радвам, че имах възможността да посетя тази велика страна, да се сблъскам с толкова много различни хора и култури и най-вече да попътувам. Не се изисква много смелост бих казала, само паспорта и една голяма доза приключенски дух! ”

Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка

“ Това място не може да бъде описано с думи, както и Северното сияние. То просто трябва да се посети, види и почувства! ”
1 /
|
Едно от най-добрите неща, които може да направите!
Ивелин Кръстев
Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!
Милена Цветкова
Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!
Марина Миленкова
Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка
Галина Ламбова

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл