Актуални работодатели / Jackalopes Corner

За компанията

Wall е малък туристически град с много атракции. Градът е най-известен с Wall Drug Store, който отвори врати като малка аптека през 1931 г. по време на Депресията, но в крайна сметка се превърна в голяма крайпътна туристическа атракция. Wall се намира в рамките на 10 мили от национален парк Badlands, на 70 мили от Black Hills National Forest и националния мемориал Mt. Rushmore. Градът се е превърнал в център за туризъм и често е наричан "Window to the West", "Gateway to the Badlands" или "Heart of American Tourism".

Защо Jackalopes Corner?

През летния сезон работодателят предлага множество дейности, като например: пазаруване в Rapid City, SD, пътувания до Националния парк Badlands, Международна филмова вечер и вечеря, пътувания до Националния парк Black Hills и Mt. Rushmore National Memorial. (Всички дейности, предоставени от работодателя са безплатни). Jackalope's Corner е известен със своите висококачествени облекла, уникални подаръци и сувенири, златни бижута и ръчно изработени продукти, които включват пуканки, конфитюри и желета, горещо какао и много други!

Местоположение

531 Main Street Wall, South Dakota, 57790

Пътешествениците разказват

Ивелин Кръстев

Калифорния

Марина Миленкова

Мейн

Милена Цветкова

Масачузетц

Галина Ламбова

Аляска

Едно от най-добрите неща, които може да направите!

“ Незабравима, прекрасна и много интересна – така бих описал бригадата си в Santa Cruz, California. Не му мислете, а се запишете, това ще е едно от най-добрите неща, които може да направите.” ”

Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!

“ Радвам, че имах възможността да посетя тази велика страна, да се сблъскам с толкова много различни хора и култури и най-вече да попътувам. Не се изисква много смелост бих казала, само паспорта и една голяма доза приключенски дух! ”

Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!

“ Изключително съм благодарна на екипа на Интеграл, които ме насочиха към точното място за мен и имах едно неповторимо лято изпълнено с много положителни емоции, незабравими моменти и пътувания. ”

Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка

“ Това място не може да бъде описано с думи, както и Северното сияние. То просто трябва да се посети, види и почувства! ”
1 /
|
Едно от най-добрите неща, които може да направите!
Ивелин Кръстев
Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!
Марина Миленкова
Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!
Милена Цветкова
Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка
Галина Ламбова

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл