Актуални работодатели / Harrison Group The Harrison Hall

За компанията

Хотел Harrison Hall съществува от 1951 г. и тази година бихме искали да Ви приветстваме. Нашето местоположение е на пешеходно разстояние от плажа, увеселителни паркове, магазини, яхтени пристанища, ресторанти, нощен живот и много други. Нашата старомодна, просторна веранда е идеалното място да се отпуснете на един от нашите люлеещи се столове, докато гледате как семейства се разхождат по The Boardwalk, играят в пясъка и се плискат в сърфа.

Защо Harrison Group The Harrison Hall?

Насладете се на 10 мили плаж и известния Boardwalk от 3 мили. Ocean City е в списъка на TripAdvisor с 10-те най-добри плажа в страната. Насладете се на плуване и слънчеви лъчи или сърфиране и риболов в Атлантическия океан. OC предлага безплатни дейности, включително концерти, филми и плаж, предлага увеселителни паркове и невероятна гледка от върха на нашето виенско колело. Извикайте с наслада на нашите влакчета или се насладете на по-бавното темпо на нашата великолепна въртележка от 1902 г. Изберете от известни сладкиши с раци или възхитително пържено пиле. Потърсете вкусен чийзбургер или се насладете на пушено говеждо месо. Насладете се на прясно изпечена пица или на нашите известни пържени картофи - и това е преди да стигнете до десерта. Има сладки карамелизирани пуканки, дебел кремообразен крем, богат сладолед, захарен памук и покрити с шоколад ягоди ... и тогава ще сте готови да пазарувате по крайбрежната алея и по много странични улици.

Местоположение

1409 Atlantic Avenue Ocean City , Maryland

Пътешествениците разказват

Мария Матева

Мейн

Иван Пейчев

Аризона

Иван Петов

Аляска

Уверих се в думите:"Life begins at the end of your comfort zone"

“ В Интеграл се погрижиха за мен сякаш са знаели по-добре от мен самата какво искам.
А за Америка... Каквото и да кажа, няма да е достатъчно, докато не я преживеете сами! ”

Работният ден минава неусетно!

“ Природата тук е много красива и впечатляваща, работния ден минава неусетно, тъй като хората около нас са готини и забавни. ”

Аляска е изживаване, което не е за изпускане!

“ Аляска в частност Денали е едно от най-красивите места на света, на което можете да попаднете! ”
1 /
|
Уверих се в думите, че "Life begins at the end of your comfort zone".
Мария Матева
Работният ден минава неусетно!
Иван Пейчев
Аляска е изживаване, което не е за изпускане!
Иван Петов

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл