Актуални работодатели / Harrison Group Hilton Oceanfront Suites

За компанията

The Harrison Group притежава и управлява 10 крайбрежни хотела в Ocean City, Maryland. Предлагат квартири, кетъринг и безплатна организация на събития за различни групи. С повече от пет годишния си опит в тази сфера, The Harrison Group има опитът и способността да направят събитието ви успешно.

Повече за Ocean City, MD:

Ocean City е 10 мили дълъг и около половин миля широк. Разположен е близо до Вашинготн, Филаделфия и Ню Йорк. Ocean City е номер 1. Най-забавният, достъпен град. Градът е посещаван от  повече от 8 милиона туриста на година, което го прави вторият най- населен град по време на летните месеци. Времето в Ocean City, MD: Разположен в средата на източното крайбрежие, Ocean City има влажен, субтропичен климат с горещи, влажни лета и леки влажни зими. През лятото температурите могат да се изкачат до 80 градуса по Фаренхайт (26 градуса по Целзий), но  океанският бриз помага на посетителите да се разхладят. Насладете се на 10 мили плаж и известния Boardwalk от 3 мили. Ocean City е в списъка на TripAdvisor с 10-те най-добри плажа в страната. Насладете се на плуване и слънчеви лъчи или сърфиране и риболов в Атлантическия океан. OC предлага безплатни дейности, включително концерти, филми и плаж.

Оферти от Harrison Group Hilton Oceanfront Suites

$ 14 на час
Очаквана оферта

Houseman

Harrison Group Hilton Oceanfront Suites
Maryland
  • Начални дати
    май 2024
  • Крайни дати
    септември 2024
Научи повече Сравни оферта

Местоположение

3200 Baltimore Ave, Ocean City, MD 21842, United States

Пътешествениците разказват

Меги и Светлин

Мериленд

Милена Цветкова

Масачузетц

Ивелин Кръстев

Калифорния

Марина Миленкова

Мейн

Със сигурност бихме повторили това приключение отново!

“ Благодарение на Интеграл успяхме да сбъднем една наша
мечта и да посетим Америка. Прекарахме едно страхотно лято, изпълнено с много емоции и незабравими моменти. Запознахме се с невероятни хора, посетихме и уникалния Ню Йорк, а гледката от Empire State Building просто не е за изпускане. ”

Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!

“ Изключително съм благодарна на екипа на Интеграл, които ме насочиха към точното място за мен и имах едно неповторимо лято изпълнено с много положителни емоции, незабравими моменти и пътувания. ”

Едно от най-добрите неща, които може да направите!

“ Незабравима, прекрасна и много интересна – така бих описал бригадата си в Santa Cruz, California. Не му мислете, а се запишете, това ще е едно от най-добрите неща, които може да направите.” ”

Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!

“ Радвам, че имах възможността да посетя тази велика страна, да се сблъскам с толкова много различни хора и култури и най-вече да попътувам. Не се изисква много смелост бих казала, само паспорта и една голяма доза приключенски дух! ”
1 /
|
Със сигурност бихме повторили това приключение отново!
Меги и Светлин
Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!
Милена Цветкова
Едно от най-добрите неща, които може да направите!
Ивелин Кръстев
Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!
Марина Миленкова

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл