Актуални работодатели / Hampton Inn Hotel by Hilton

За компанията

The Hampton by Hilton е кацнал на най-високият хълм в Bar Harbor, наблюдавайки отгоре центъра на градчето и Frenchman Bay, и заобиколен от планинина на националния парк Acadia. Предлагайки спиращи дъха гледки към океана и планините, хотелът е разположен в непосредствена близост до центъра. The Hampton by Hilton е отличен фон за много невероятни и запомнящи се ваканции в Bar Harbor. Mount Desert Island and Acadia National Park са забележителности, които привличат туристи от цял свят от десетилетия.

Защо да се присъединиш към нас?

Нашият екип е ентусиазиран да сподели приключенията си с гостите на хотела. Ние обичаме да даваме идеи за планинско катерене, маршрути за колоездене и любимите си ресторанти в града. Искрено се вълнуваме да планираме идеалния ден за нашите гости, избирайки перфектния ресторант за специален повод, или съветвайки коя част от националния парк Acadia е най-подходяща за снимки. Знаеш, че живееш на невероятно място, когато най-трудното ти решение за седмицата е как да планираш приключенията си през ваканцията :) Как да избереш следващата планинска разходка, да решиш да станеш рано (или да си легнеш късно!) за изгрева, да плаваш с каяк, да се катериш или да караш колело. Сложни житейски избори. Ние вярваме, че малките неща са важни, а вниманието, отделено на малките неща, се отплаща в големи количества! Ние се вживяваме в детайлите всеки ден - мисията ни е да донесем радост на гостите си, продължавайки да подобряваме екипа си и работното си място, и преследвайки перфектното изживяване за нашите посетители :)

Местоположение

12 Norman Road, Bar Harbor

Пътешествениците разказват

Мария Матева

Мейн

Иван Петов

Аляска

Иван Пейчев

Аризона

Уверих се в думите:"Life begins at the end of your comfort zone"

“ В Интеграл се погрижиха за мен сякаш са знаели по-добре от мен самата какво искам.
А за Америка... Каквото и да кажа, няма да е достатъчно, докато не я преживеете сами! ”

Аляска е изживаване, което не е за изпускане!

“ Аляска в частност Денали е едно от най-красивите места на света, на което можете да попаднете! ”

Работният ден минава неусетно!

“ Природата тук е много красива и впечатляваща, работния ден минава неусетно, тъй като хората около нас са готини и забавни. ”
1 /
|
Уверих се в думите, че "Life begins at the end of your comfort zone".
Мария Матева
Аляска е изживаване, което не е за изпускане!
Иван Петов
Работният ден минава неусетно!
Иван Пейчев

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл