Актуални работодатели / Hampton Inn and Suites Wells Ogunquit

За компанията

Hampton Inn & Suites by Hilton hotels - качествено настаняване, услуги и удобства. Ние предлагаме 87 стаи и апартаменти, всички наскоро реновирани до средата на април 2019 г. Нашите съоръжения включват закрит отопляем басейн и джакузи, извънгабаритни наскоро ремонтирани фитнес център и конферентна зала. Идеално централно местоположение в Wells/Ogunquit Maine. В близост до плажове, пазаруване, търговски обекти, Kennebunkport и др.

Защо Hampton Inn and Suites Wells Ogunquit?

Hampton Inn & Suites е хотел на Hilton и е избран за една от най - добрите компании, в които да работите. Ние предлагаме на нашия персонал отлични условия на труд и закуски и напитки по време на почивка. Всички наши служители получават ризи с лого като част от униформата си и могат да ги запазят в края на сезона. Често правим обеди заедно като Lobster Rolls и салати, за да отпразнуваме рождени дни и специални събития или просто да отпразнуваме усилията на екипа си. Често правим пазаруване и някои културни събития. Град Кенебънк е домакин на много събития на живо през лятото в The Waterhouse Center, който е на пешеходно разстояние от квартирите. Тези събития са предимно безплатни. Например The Portland Philharmonic Orchestra, панаирите на занаятите плюс Shakespeare in The Park at the Lafayette Park. Ние сме близо до туристическия център на Wells, където влакът тръгва няколко пъти дневно за Бостън. Чудесен начин да прекарате почивния си ден.

Оферти от Hampton Inn and Suites Wells Ogunquit

$ 13 на час
Очаквана оферта

Housekeeping

Hampton Inn and Suites Wells Ogunquit
Maine
  • Начални дати
    1 май - 1 юни 2022
  • Крайни дати
    1 - 30 септември 2022
Научи повече Сравни оферта

Местоположение

900 Post Rd Wells, Maine, 04090

Пътешествениците разказват

Марина Миленкова

Мейн

Ивелин Кръстев

Калифорния

Галина Ламбова

Аляска

Милена Цветкова

Масачузетц

Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!

“ Радвам, че имах възможността да посетя тази велика страна, да се сблъскам с толкова много различни хора и култури и най-вече да попътувам. Не се изисква много смелост бих казала, само паспорта и една голяма доза приключенски дух! ”

Едно от най-добрите неща, които може да направите!

“ Незабравима, прекрасна и много интересна – така бих описал бригадата си в Santa Cruz, California. Не му мислете, а се запишете, това ще е едно от най-добрите неща, които може да направите.” ”

Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка

“ Това място не може да бъде описано с думи, както и Северното сияние. То просто трябва да се посети, види и почувства! ”

Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!

“ Изключително съм благодарна на екипа на Интеграл, които ме насочиха към точното място за мен и имах едно неповторимо лято изпълнено с много положителни емоции, незабравими моменти и пътувания. ”
1 /
|
Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!
Марина Миленкова
Едно от най-добрите неща, които може да направите!
Ивелин Кръстев
Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка
Галина Ламбова
Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!
Милена Цветкова

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл