Актуални работодатели / Doubletree by Hilton Virginia Beach

За компанията

Doubletree by Hilton Virginia Beach се намира до конгресния център и е на осем пресечки от красивия бряг на океана. През 2014 г. беше реновиран и е подходящ за домашни любимци и непушачи. С повече от 370 хотела в 32 държави на шест континента, веригата Double Tree by Hilton предлага на гостите идеални местоположения с луксозни хотелски стаи и изключително гостоприемство.

Защо Doubletree by Hilton Virginia Beach?

Докато сте във Вирджиния Бийч, ще се насладите на километри бели пясъчни плажове, неограничен брой ресторанти, атракциони, дейности и развлечения. Има магазини, много J-1 студенти от цял свят. Постоянно звучи музика, а с фестивали, панаири и дейности няма да скучаете! По време на престоя има много неща, на които да се насладите, включително широки пясъчни плажове, атракциони и увеселителни паркове, магазини и световноизвестна крайбрежна алея. Докато сте тук, наслаждавайки се на всичко, което градът може да предложи, ще се срещнете както с местни жители, така и с други посетители, което ще превърне това в наистина международно изживяване и ще ви предостави чудесна възможност да усъвършенствате уменията си по английски! Ако искате да се забавлявате, да работите усилено и най-важното, да предоставяте изключително обслужване на клиентите, ще се радваме да сте в нашия екип!

Оферти от Doubletree by Hilton Virginia Beach

$ 14 на час
Очаквана оферта

Housekeeper

Doubletree by Hilton Virginia Beach
Virginia
  • Начални дати
    май 2024
  • Крайни дати
    септември 2024
Научи повече Сравни оферта

Местоположение

1900 Pavilion Drive Virginia Beach, Virginia, 23451

Пътешествениците разказват

Ивелин Кръстев

Калифорния

Марина Миленкова

Мейн

Милена Цветкова

Масачузетц

Меги и Светлин

Мериленд

Едно от най-добрите неща, които може да направите!

“ Незабравима, прекрасна и много интересна – така бих описал бригадата си в Santa Cruz, California. Не му мислете, а се запишете, това ще е едно от най-добрите неща, които може да направите.” ”

Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!

“ Радвам, че имах възможността да посетя тази велика страна, да се сблъскам с толкова много различни хора и култури и най-вече да попътувам. Не се изисква много смелост бих казала, само паспорта и една голяма доза приключенски дух! ”

Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!

“ Изключително съм благодарна на екипа на Интеграл, които ме насочиха към точното място за мен и имах едно неповторимо лято изпълнено с много положителни емоции, незабравими моменти и пътувания. ”

Със сигурност бихме повторили това приключение отново!

“ Благодарение на Интеграл успяхме да сбъднем една наша
мечта и да посетим Америка. Прекарахме едно страхотно лято, изпълнено с много емоции и незабравими моменти. Запознахме се с невероятни хора, посетихме и уникалния Ню Йорк, а гледката от Empire State Building просто не е за изпускане. ”
1 /
|
Едно от най-добрите неща, които може да направите!
Ивелин Кръстев
Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!
Марина Миленкова
Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!
Милена Цветкова
Със сигурност бихме повторили това приключение отново!
Меги и Светлин

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл