Актуални работодатели / BFR at Breezeway Resort

За компанията

Breezeway Resort е семейна собственост и се управлява от 1970 г. и е бутиков мотел, който предлага голямо разнообразие от модерни и чисти помещения за настаняване, в спокойна среда, само на няколко крачки от блестящия Misquamicut Beach в град Westerly, Rhode Island. Разположен между курортните селища Weekapaug и Watch Hill и централната част на Block Island, Mystic, Newport, Foxwoods и казино Mohegan Sun, Breezeway е спокоен оазис на минути от разнообразни атракции.

За региона

Westerly е крайбрежен град разположен на южния бряг на Rhode Island. Градът ежегодно провежда събития и фестивали като - Фестивалът Virtu Art през май, Shakespeare in the Park and The Summer Pops през юни, Riverglow през юли and Big Screen Movies на плажа през цялия юли и август. Ние сме близо до Бостън, Ню Йорк и Провидънс и Нюпорт. Ние сме на няколко пресечки от плажа и жилищата също се намират на няколко пресечки от плажа. Имаме и център в близост, където се намира гарата. Много минали студенти пътуват малко в началото на сезона, работят много и след това пътуват през последните 30 дни, които имат.

Оферти от BFR at Breezeway Resort

$ 12.5 на час
Примерна оферта

Resort Worker

BFR at Breezeway Resort
Rhode Island
  • Начални дати
    май 2024
  • Крайни дати
    септември 2024
Научи повече Сравни оферта

Местоположение

70 Winnapaug Road Westerly RI 02891

Пътешествениците разказват

Меги и Светлин

Мериленд

Марина Миленкова

Мейн

Галина Ламбова

Аляска

Ивелин Кръстев

Калифорния

Със сигурност бихме повторили това приключение отново!

“ Благодарение на Интеграл успяхме да сбъднем една наша
мечта и да посетим Америка. Прекарахме едно страхотно лято, изпълнено с много емоции и незабравими моменти. Запознахме се с невероятни хора, посетихме и уникалния Ню Йорк, а гледката от Empire State Building просто не е за изпускане. ”

Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!

“ Радвам, че имах възможността да посетя тази велика страна, да се сблъскам с толкова много различни хора и култури и най-вече да попътувам. Не се изисква много смелост бих казала, само паспорта и една голяма доза приключенски дух! ”

Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка

“ Това място не може да бъде описано с думи, както и Северното сияние. То просто трябва да се посети, види и почувства! ”

Едно от най-добрите неща, които може да направите!

“ Незабравима, прекрасна и много интересна – така бих описал бригадата си в Santa Cruz, California. Не му мислете, а се запишете, това ще е едно от най-добрите неща, които може да направите.” ”
1 /
|
Със сигурност бихме повторили това приключение отново!
Меги и Светлин
Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!
Марина Миленкова
Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка
Галина Ламбова
Едно от най-добрите неща, които може да направите!
Ивелин Кръстев

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл