Актуални работодатели / BFR at Breezeway Resort

За компанията

Breezeway Resort е семейна собственост и се управлява от 1970 г. и е бутиков мотел, който предлага голямо разнообразие от модерни и чисти помещения за настаняване, в спокойна среда, само на няколко крачки от блестящия Misquamicut Beach в град Westerly, Rhode Island. Разположен между курортните селища Weekapaug и Watch Hill и централната част на Block Island, Mystic, Newport, Foxwoods и казино Mohegan Sun, Breezeway е спокоен оазис на минути от разнообразни атракции.

За региона

Westerly е крайбрежен град разположен на южния бряг на Rhode Island. Градът ежегодно провежда събития и фестивали като - Фестивалът Virtu Art през май, Shakespeare in the Park and The Summer Pops през юни, Riverglow през юли and Big Screen Movies на плажа през цялия юли и август. Ние сме близо до Бостън, Ню Йорк и Провидънс и Нюпорт. Ние сме на няколко пресечки от плажа и жилищата също се намират на няколко пресечки от плажа. Имаме и център в близост, където се намира гарата. Много минали студенти пътуват малко в началото на сезона, работят много и след това пътуват през последните 30 дни, които имат.

Оферти от BFR at Breezeway Resort

$ 12.5 на час
Примерна оферта

Resort Worker

BFR at Breezeway Resort
Rhode Island
  • Начални дати
    май 2024
  • Крайни дати
    септември 2024
Научи повече Сравни оферта

Местоположение

70 Winnapaug Road Westerly RI 02891

Пътешествениците разказват

Ивелин Кръстев

Калифорния

Марина Миленкова

Мейн

Милена Цветкова

Масачузетц

Галина Ламбова

Аляска

Едно от най-добрите неща, които може да направите!

“ Незабравима, прекрасна и много интересна – така бих описал бригадата си в Santa Cruz, California. Не му мислете, а се запишете, това ще е едно от най-добрите неща, които може да направите.” ”

Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!

“ Радвам, че имах възможността да посетя тази велика страна, да се сблъскам с толкова много различни хора и култури и най-вече да попътувам. Не се изисква много смелост бих казала, само паспорта и една голяма доза приключенски дух! ”

Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!

“ Изключително съм благодарна на екипа на Интеграл, които ме насочиха към точното място за мен и имах едно неповторимо лято изпълнено с много положителни емоции, незабравими моменти и пътувания. ”

Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка

“ Това място не може да бъде описано с думи, както и Северното сияние. То просто трябва да се посети, види и почувства! ”
1 /
|
Едно от най-добрите неща, които може да направите!
Ивелин Кръстев
Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!
Марина Миленкова
Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!
Милена Цветкова
Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка
Галина Ламбова

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл