Актуални работодатели / Breck-N-Boujee

За компанията

Breck 'N' Boujee е оживен магазин за подаръци, разположен в красивия исторически град Breckenridge CO. Breckenridge е известен със своя ски сезон, но също така е невероятно място за посещение през летните месеци. Разположен в сърцето на Скалистите планини, градът има какво да предложи. Пешеходният туризъм и планинското колоездене са емблематични, с пейзажи и много пътеки за разглеждане. Main Street Breckenridge предлага най-доброто пазаруване от малки местни магазини за подаръци като и бутици с най-новите модни тенденции. Има и множество художествени галерии и театри с изпълнения на живо. Не на последно място са отличните ресторанти - от уникални и вкусни бургери до висок клас петзвезден ресторант, Breckenridge разполага с всичко!

Защо Breck-N-Boujee?

Студентите, които са работили с нас през летния сезон, казват, че това е едно от най-красивите места, на които са били. Градът е и едно от най-приветливите места, известно със своите гостоприемни местни жители. Температурите са идеални, като обикновено се поддържат между 50-70 градуса по Фаренхайт. Транспортната система е една от най-добрите за туристическите градове. Има безплатни автобуси, които могат да ви отведат почти навсякъде, където искате да отидете - Frisco и Silverthorne, само на 20 минути надолу по пътя, които са други чудесни градове за разглеждане. Нашият магазин е известен с висококачествените си дрехи, но също така добавя своите уникални артикули за подаръци, като нашите продукти Huckleberry, които включват гурме пуканки, ликьор и много други!

Местоположение

100 N Main Street , Unit 112 , Breckenridge, 80424

Пътешествениците разказват

Милена Цветкова

Масачузетц

Меги и Светлин

Мериленд

Ивелин Кръстев

Калифорния

Марина Миленкова

Мейн

Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!

“ Изключително съм благодарна на екипа на Интеграл, които ме насочиха към точното място за мен и имах едно неповторимо лято изпълнено с много положителни емоции, незабравими моменти и пътувания. ”

Със сигурност бихме повторили това приключение отново!

“ Благодарение на Интеграл успяхме да сбъднем една наша
мечта и да посетим Америка. Прекарахме едно страхотно лято, изпълнено с много емоции и незабравими моменти. Запознахме се с невероятни хора, посетихме и уникалния Ню Йорк, а гледката от Empire State Building просто не е за изпускане. ”

Едно от най-добрите неща, които може да направите!

“ Незабравима, прекрасна и много интересна – така бих описал бригадата си в Santa Cruz, California. Не му мислете, а се запишете, това ще е едно от най-добрите неща, които може да направите.” ”

Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!

“ Радвам, че имах възможността да посетя тази велика страна, да се сблъскам с толкова много различни хора и култури и най-вече да попътувам. Не се изисква много смелост бих казала, само паспорта и една голяма доза приключенски дух! ”
1 /
|
Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!
Милена Цветкова
Със сигурност бихме повторили това приключение отново!
Меги и Светлин
Едно от най-добрите неща, които може да направите!
Ивелин Кръстев
Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!
Марина Миленкова

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл