За компанията
Bojangles започва през 1977 г. като мечта на операторите Джак Фълк и Ричард Томас. Те виждат възможност да развият верига ресторанти за бързо обслужване, базирана на три атрибута: Bojangles е тип ресторант за бързо хранене, въпреки че тук няма да намерите чийзбургери или хот-доги. Това е комбинация от южно и Cajun готвене. Ресторантите са разположени до много натоварени търговски центрове.
Защо да работите тук?
Пазаруване на Бродуей на плажа, посещение на Brookgreen Gardens и замък в Аталая, плажни дейности, обиколки на крайбрежната Каролина, църковни дейности. Центърът на Чарлстън е на 100 мили с много история на САЩ. Служителите може да се хранят с 50% отстъпка, когато не работят. Те ще получават едно безплатно хранене по време на работа.