Актуални работодатели / Aramark Sports and Ent PNC Park

За компанията

PNC Park, разположен в Питсбърг, Пенсилвания, е домът на Питсбърг Пиратс от MLB. Неговите живописни гледки към центъра на града и брега на реката създават вълнуващо и драматично място за градски спорт. Питсбърг е известен както като „Стоманеният град“ заради над 300-те предприятия, свързани със стоманата, така и като „Градът на мостовете“ заради своите 446 моста. Ако сте любители на историята, можете да се върнете в миналото в един от многото исторически музеи в региона. Ако вашата страст е визуалното или сценичното изкуство (или и двете!), ще бъдете изумени от количеството театри, галерии, музеи и обществени арт инсталации в нашия град.

Защо Aramark Sports and Ent PNC Park?

Има толкова много начини да обиколите и разгледате забележителностите на град Питсбърг. Можете да направите обиколка с колело, тролейбус, лодка, автобус или да останете старомодни и да изследвате пеша. Научете за културата на Питсбърг чрез храна, пазаруване и проучване на 90+ квартала, които съставляват нашия град. Ако сте фен на спорта, ще харесате Градът на шампионите. Питсбърг е дом на три професионални отбора, Steelers, Penguins и Pirates. Когато се присъедините към нашия екип в Aramark, ще се насладите на всичко, което Питсбърг може да предложи!

Оферти от Aramark Sports and Ent PNC Park

$ 13.35 на час
Очаквана оферта

Food Runner

Aramark Sports and Ent PNC Park
Pennsylvania
  • Начални дати
    май 2024
  • Крайни дати
    септември 2024
Научи повече Сравни оферта

Местоположение

115 Federal Street Pittsburgh, Pennsylvania, 15212

Пътешествениците разказват

Галина Ламбова

Аляска

Марина Миленкова

Мейн

Меги и Светлин

Мериленд

Милена Цветкова

Масачузетц

Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка

“ Това място не може да бъде описано с думи, както и Северното сияние. То просто трябва да се посети, види и почувства! ”

Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!

“ Радвам, че имах възможността да посетя тази велика страна, да се сблъскам с толкова много различни хора и култури и най-вече да попътувам. Не се изисква много смелост бих казала, само паспорта и една голяма доза приключенски дух! ”

Със сигурност бихме повторили това приключение отново!

“ Благодарение на Интеграл успяхме да сбъднем една наша
мечта и да посетим Америка. Прекарахме едно страхотно лято, изпълнено с много емоции и незабравими моменти. Запознахме се с невероятни хора, посетихме и уникалния Ню Йорк, а гледката от Empire State Building просто не е за изпускане. ”

Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!

“ Изключително съм благодарна на екипа на Интеграл, които ме насочиха към точното място за мен и имах едно неповторимо лято изпълнено с много положителни емоции, незабравими моменти и пътувания. ”
1 /
|
Аляска е едно от най-вълшебните и уникални места в Америка
Галина Ламбова
Лятото ми в САЩ – сбъдната мечта!
Марина Миленкова
Със сигурност бихме повторили това приключение отново!
Меги и Светлин
Студентската бригада е еднo невероятно преживяване!
Милена Цветкова

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл