News / News

27 january 2020

Как да върнеш данъците от бригадта си в САЩ?

Бил/а си на бригада в САЩ? Значи със сигурност имаш удържани данъци, което автоматично означава две неща:

  1. Най-вероятно имаш да вземаш една прилична сума от надплатените от теб данъци, за която можеш да кандидатстваш лесно и най-важното - напълно легално
  2. Като стъпка към това, спрямо американското законодателство трябва да подадеш данъчна декларация след приключването на данъчната година*, в която си бил на бригада

И тук идва нашата роля. Е, не точно нашата, но на нашите партньори – VerdeTax и RT Tax. Това са добре познати в България фирми, които са специализирани във възстановяването на надплатени данъци от САЩ. Те имат опит и експертиза, за да ти помогнат да си получиш максималния размер на данъците, които ти се полагат, във възможно най-кратки срокове и без излишни главоболия, каквито най-вероятно ще ти днесе едно самостоятелно подаване.

 

 

Изчисли сам/а сумата, която можеш да възстановиш – направи си бърза и лесна калкулация, която не те обвързва с подаване на документи:

Happy си от това, което виждаш? :) Ако отговорът е - „да“ – заповядай в наш офис, за да стартираме процедурата! Препоръчваме ти да носиш следните документи:

  • копие от Social Security Card
  • копие на международния паспорт и визата ти за САЩ - ако си пътувал/а на бригада с Интеграл, вече ги имаме :)
  • W-2 форма или последен чек от всеки работодател, за който си работил/а през лятото
  • копие на DS2019 – ако имаш начислени Social Security Tax или Medicare Tax (FICA данъци)

Защо да избереш един от нашите партньори?

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ VERDETAX

 

Искаме да бъдем Ваш лоялен партньор, който ще Ви помогне да възстановите данъците си, предлагайки:

  • най-бърза
  • най-евтина услуга
  • най-високи суми за възстановяване.

Вие сте ни най-ценни.

 

Основното ни преимущество е достъпната услуга, включваща цялостна подготовка, незабавна обработка и подаване на данъчната Ви декларация.

За ВердеТакс е важно да се отнасяме към всеки клиент с уважение и да отделяме специално внимание на индивидуалните потребности на всеки.

Ценим високо стабилните взаимоотношения с клиентите ни, което на свой ред ги стимулира да се върнат да работят с нас отново.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ RT TAX

  • Максимална сума за възстановяване чрез формуляр за Non Residents – напълно легално
  • Регистрацията става онлайн и е възможно най-опростена
  • RT TAX кандидатстват за възстановяване на данъците чрез „non-resident E-file“. Това е най-бързият и сигурен начин за получаване на данъци от САЩ
  • БЕЗ предварително плащане!
  • Възстановяване в сметка в Payoneer (USD), като сумата може да бъде преведена по българска банкова сметка безплатно.
  • Личен акаунт за проследяване на данъчния процес онлайн 24/7

Сумите се получават в рамките на 28 дни, след попълване на E-file. * За да бъде създаден E-file, клиентът трябва да има открит акаунт в Payoneer и да ни предостави своите W-2 форми от всеки работодател.

 

*Данъчната година в САЩ започва на 1 януари и приключва на 31 декември. Ако си работил в САЩ през лятото на 2019 г., следва да подадеш данъчната си декларация след 1 януари 2020 г.

 

 

Send a question

Call our consultants

+359 2 80 50 600

Visit the nearest INTEGRAL office