Работни оферти

Chef/Cook/Cook Assistant employees are required to perform various food and beverage related tasks including: •Cooking or preparing food items according to procedures or recipes. •Placing food items on serving plates or dishes along with required condiments and utensils to present to customers. •Preparing items quickly and accurately ensuring no waste and in accordance with production and portion requirements and quality standards while maintaining a safe, sanitary work environment. •Maintaining and cleaning all Food Service areas according to all county, state, and federal health codes and sanitation procedures including preparation tables, equipment, floors, supply areas, refrigerators, and coolers. •Washing all dirty dishes and equipment. •Ensuring that cooking grease is rotated properly. •Maintaining all necessary food reporting and labeling to ensure product quality. •At the beginning of the day, responsible for getting food preparation areas stocked and set-up. •At the end of the day, responsible for cleaning up food preparation areas and properly storing unused food items. •Keeping supervisor/manager informed of all supply, food, and product inventory when necessary. •Keeping supervisor/manager informed of situations relating to facility operation, patron complaints or concerns, accidents, emergency situations, damages, and potential safety hazards. •Attend departmental and team meetings as well as participate in all additional training courses. •Perform all duties in a safe manner. •Employees may be asked to move to different locations or job assignments within the property, as needed. Other duties may be assigned.

Cook Prep

  • Работодател
    Atlantic Fish and Chophouse
  • Работна позиция
    Cook Prep
  • Тип интервю
    Virtual Hire
  • Щат
    Масачузетс
  • Заплащане на час
    $ 11
  • Настаняване
    НЕ
  • Минимум часове работа
    30 ч.
  • Бакшиш
    НЕ
  • Бонус
    НЕ
  • Допълнителни часове
    НЕ
  • Ниво на английски
    Над средното
  • Начало на работа
    15.05.2019 - 30.05.2019
  • Край на работа
    5.09.2019 - 15.09.2019
  • Дата на интервю
    Предстои допълнителна информация

За работодателя


Atlantic Fish & Chophouse в Edgartown, Martha’s Vineyard е уникална дестинация. Ресторантът е с  200 места, на няколко нива, предлага разнообразие от уникални преживявания за хранене на открито и на закрито. Edgartown е популярно място за работа на студентите поради многото възможности за втора работа, забавна и оживена атмосфера, празничен нощен живот в топла, привлекателна атмосфера.

Местоположение

2 Main St, Edgartown, MA 02539, USA

Пътешествениците разказват

Силвия Маркова

Rehoboth Beach

Божидар Мутафчиев

Аляска

Владислав Астхигян

Maine

Мартин Куцаров

Мейн

Незабравимо лятно преживяване

“ Заслужава си да изживееш всяка една секунда. Видяното не може да бъде описано! ”

Работата с Интеграл беше удоволствие

“ Със сигурност следващото лято ще се върна на същото място, отново с помощта на Интеграл. Благодаря! ”

Life is a journey, not a destination

“ Студентската бригада с Интеграл не е само пътуване до ново място, а до един нов свят и едно ново "аз". ”

Интеграл е верният избор

“ С помощта на Интеграл заминах да уча в Англия и знаех, че те са правилната агенция и за студентска бригада в Америка. ”
1 /
|
Незабравимо лятно преживяване
Силвия Маркова
Работата с Интеграл беше удоволствие
Божидар Мутафчиев
Life is a journey, not a destination
Владислав Астхигян
Интеграл е верният избор!
Мартин Куцаров

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ

Новини и оферти по имейл