Актуално / Новини

17 ноември 2022

Запиши се с приятел и грабнете отстъпка!

Америка е по-близо, по-забавна и по-достъпна, когато сте заедно! 

 

Сподели едно от най-незабравимите приключения със своите приятели и вземете по $40 долара отстъпка от таксата за програмата.

Запишете се заедно за бригада до 30 ноември и се възползвайте от нашата специална промоция и най-ниските цени на пазара!

За повече информация, се свържи с екипа ни на wat@integral.bg или 02/80 50 600 или направо ела в най-близкия до теб офис на "Интеграл".

 

***

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА

 

1. Предмет на условията

Настоящите условия определят реда и условията за провеждане на Промоционална кампания под мотото “Запиши се с приятел“ и уреждат отношенията между Организатора и физическите – лица, участници в Промоцията.

 

2. ОРГАНИЗАТОР

(1) Промоцията „Запиши се с приятел“ (наричана по нататък накратко „Промоцията”) се организира и провежда от „Интеграл Уърк енд Травъл“ ООД, ЕИК: 130865192, със седалище и адрес на управление в гр. София, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” 99.

(2) Всички участници в Промоцията приемат и са обвързани да спазват условията и клаузите на настоящите Общи условия.

(3) Официалните правила на Промоцията ще бъдат достъпни за целия период на продължителността ѝ на www.wat.integral.bg.

(4) Организаторът си запазва правото да изменя настоящите Общи условия, като изменението ще бъде своевременно публикувано.

 

3. ПЕРИОД И МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПРОМОЦИЯТА

(1) Период на Промоцията: 18.11.2022 - 30.11.2022 г. включително.

(2) Промоцията се организира и провежда на територията на Република България.

(3) По всяко време Промоцията може да бъде прекъсната, спряна или удължена от Организатора, като обяви това по подходящ начин на www.wat.integral.bg.

 

4. УЧАСТНИЦИ В ПРОМОЦИЯТА

(1) Промоцията е отворена за участие за всички физически лица с местоживеене България, които са на възраст между 18 и 28 години , студенти в редовна форма обучение в български или чуждестранни университети и нямат подписан договор за програмата за студентски обмен „Work and Travel“ за лято 2023 г. с „Интеграл Уърк енд Травъл“ ООД.

(2) В Промоцията могат да се включат двама или повече участника, които следва да сключат договор за програмата в периода от 18.11. до 30.11.2022 г., включително.  

 

5. УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

Участниците, които се запишат заедно за програмата за културен обмен „Work and Travel“ – онлайн или на място в офис на Интеграл Уърк енд Травъл в рамките на Промоцията и подпишат договор с „Интеграл Уърк енд Травъл“ ООД в периода 18.11-30.11.2022, получат отстъпка от $40 от таксата за програмата в момента на/при нейното пълно внасяне от страна на участника.   

6. Връзка с Организатора

За въпроси, свързани с настоящата Промоция, потребителите могат да пишат на wat@integral.bg.

 

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ