Актуално / Новини

30 август 2022

Готов ли си за следващия сезон?

Студентската бригада в САЩ е като feel good филм, изпълнен със силни емоции, много приключения, приятели, красиви гледки и доза сантименталност. И не само че ще остави завинаги отпечатък в теб, но и ще ти даде безброй готини истории за споделяне и ценен опит, за когато ти потрябва.


Ако все още не си част от WAT клуба и не си покорил Америка, ами ... време е да го направиш!
Включи се в следващия сезон на Work and Travel и стани главният герой в твоя зрелищен летен филм!

Записванията за 2023 вече започнаха! Бъди сред първите, които ще се възползват от най-ниските цени и най-голямото разнообразие от работни оферти!


Можеш да се запишеш както ти е удобно - на място в наш офис или пък онлайн, а усмихнатите ни консултанти ще ти разкажат всичко за бригадите, включително какви защити сме подготвили, за да ти осигурим най-добрата позиция при евентуални непредвидени промени. Ще те запознаят с най-предпочитаните дестинации, отзивите от вече пътувалите студенти и предимствата на всяко едно място!


Ако все още не си сигурен какво точно се изисква, за да се включиш в програмата, най-важното ще намериш ТУК, а ако случайно не намираш отговор на някой въпрос, просто ни позвъни на 02/80 50 600 или пък ни пиши на wat@integral.bg!


Също така, за допълнително вдъхновение не пропускай да ни последваш в Instagram, където те очаква много от усмихнати лица и спиращи дъха американски гледки!

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ