Актуално / Новини

19 април 2019

CIEE Summit 2019 - спечели участие на събитието във Вашингтон

Ако си студент от България и участваш в програмата Work and Travel през 2019 г., не пропускай страхотната възможност да спечелиш участие в CIEE Civic Leadership Summit! Събитието, което ще се проведе във Вашингтон, ще те зареди с лидерски качества, позитивизъм, ще се забавляваш и ще обмениш идеи с едни от най-интересните хора от твоето поколение!

Тази година срещата ще се проведе между 5 и 8 август, а крайният срок за кандидатстване е 13 май!

  • А ако ти си един от избраните участници, организаторите ще поемат всички твои разходи за транспорт, престой и джобни!

За да подадеш документи за участие, натисни ТУК!

 

CIEE Civic Leadership Summit се организира за 7-ма поредна година от една от най-големите американски спонсориращи организации - Council on International Educational Exchanges (CIEE). Идеята му идва от вдъхновяващото изречение "If one person can make a difference, then together we can change the world."

Фокусът на форума пък е възможността за разговор по важни теми и най-вече как можем да направим градовете, регионите, държавата и общността ни по-добро място за живеене и работа.

Селектираните, които ще представят страната ни, ще са хора, притежаващи критично мислене и лидерски умения. Както и хора, способни да променят обществото, а защо не и света, към по-добро.

Ако се чудиш какво ли е да участваш в събитието на CIEE, виж разказа на Радина Атанасова, която миналата година бе избрана от организаторите да представлява България:


"Чувала съм, че мечтите се сбъдват, когато най-малко очакваш. Една от моите стана реалност, когато преди година посетих Америка. Неверотна възможност, която ти отваря много врати в бъдеще. За втора поредна година участвам в конкурса за CIEE Civic Leadership Summit, като първия път за съжаление не бях избрана, но въпреки това не се отказах и опитах и тази година. За моя голяма изненада и удоволствие бях избрана за един от 44-те студенти от общо 2500 кандидати, които да вземат участие в събитието.

Прекарах три изключително натоварени дни, изпълнени с позивитизъм, забавление, обмяна на културен опит и научаване на нови интересни неща за света около нас. Всеки един от хората, присъстващи там, е различен с езика, който говори, религията и начина си на мислене. Въпреки това всеки един от нас даде частица от себе си и обогати преживяването, което ще помним цял живот.

Научих, че няма непостижими мечти, неосъществими идеи - това, което трябва да знаеш, е от къде да започнеш. Използвайки дори най-незначителния си талант по правилния начин, можеш да постигнеш невероятни неща. Добър пример за това е студент по медицина от Египет, който преди две години е участвал в този семинар и година по-късно той създава с помощта на знанията, които е получил във Вашингтон, своя неправителствена организация, която събира хора от цял свят и има за цел да предпазва хората и природата от замърсяване и радиация.

След това събитие аз се чувствам по-мотивирана, изпълнена с надежда, желание и целеустременост да направя промяна в моето общество.

Животът наистина се променя от книгите, които четеш, хората, които срещаш, и преживяванията, които получаваш."

Изпратете запитване

Обадете се на нашите консултанти

+359 2 80 50 600

Посетете най-близкия офис на ИНТЕГРАЛ